Betöltés...
 

Általános

A http://trixx.huKérdés honlapot Mezey Tamás egyéni vállalkozó üzemelteti (Szolgáltató),

Szerzői jogok

A honlapon megjelenő tartalmak (szövegek, képek, stb) szellemi tulajdonjogok jogtulajdonosa Mezey Tamás. Előzetes írásbeli engedély nélkül kereskedelmi célú felhasználásuk tilos. Személyes felhasználásra, a pontos forrás (hivatkozás) megjelölésével ad engedélyt a jogtulajdonos.

Kapcsolódó honlapok

A honlap tartalmazhat olyan hivatkozásokat, amelyek harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak, melyekre e honlap kizárólag hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha a hivatkozásokat a Szolgáltató jóváhagyta.
.

Adatvédelem – a személyes adatok gyűjtése és használata

A Szolgáltató személyes adatok esetleges kezelése során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011 évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról előírásait alkalmazza.

A Szolgáltató a felhasználó által önkéntesen megadott személyes adatokat rögzíthet.

A felhasználó önkéntesen megadott személyes adatait, – a felhasználó ellenkező kikötése hiányában – a Szolgáltató a rendes üzletmenet részeként ajánlat egyeztetésre, visszahívásra használhatja.

A honlap technikai működéséhez cookie-kat tárolhat (un. "sütiket") a felhasználó számítógépén,

A jogi nyilatkozat

Jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit kell alkalmazni.

A Szolgáltató fenntartja a jogot e nyilatkozat frissítésére. E nyilatkozat kelt 2017.03.03-án.